William Morris Primary School

Project: William Morris Primary School

Project details:

William Morris Primary School wanted to transform their existing courtyard into a bright and exciting outdoor space to be enjoyed by all. Furnitubes supplied the site with 3 Amesbury concrete benches, each in a distinctively different concrete mix. The chosen colours were buff, white and dark grey. As well as the concrete benches, Furnitubes' Barcelona planters were also chosen for the scheme.

Testimonial:

"To my delight I found the Furnitubes website when I was searching for outdoor benches and planters for a school project. It was such a great discovery to find so many good products suitable for landscaping and environmental design projects. There are numerous consumer orientated websites with products which are not well designed or robust enough for public spaces.

Furnitubes sales and advice is excellent. I'm only a small to medium buyer/specifier but I was given excellent pre-sales information and quotations. Even after repeated changes to my requirements I was always met with enthusiastic and helpful responses.

I had one very minor glitch in the supply of goods when some finishing caps were omitted from the order. These things happen, but what was so impressive was that Furnitubes were able to quickly identify and rectify the mistake. This fills me will a lot of confidence, and that we are all working to the same ends.

I would have no hesitation in recommending Furnitubes products, advice and service to designers, architects and other professional specifiers and buyers"

Nigel Abbey, Design Consultant