Orangery For Victorian London House

Project: Orangery For Victorian London House

Small spaces can become amazing places. Shaded corners, side returns and even lower ground floor basements can become rooms that make the most of available space, and improve the flow of the house.

 

In these situations space and light really count.  Here we extend the living area, providing a new open plan kitchen space  with a place to relax and eat, all greatly enhanced by natural light and a connection to the patio and garden.

 

Architectural solutions in suburban areas require careful planning. Knowledge, experience and ingenuity are required to successfully obtain consent, each case having its own challenges.

A basement is transformed into a stunning kitchen, maximising space  in this Victorian London house.

Specification
Colour                  French Grey (F&B)
Size                      6.3m x 3.58m ( 22.55m² )
Lantern                 5.2m x 2.3m
Location               West London


For further information on this Westbury timber orangery case study click here