Glazed Garden Room For Converted Shropshire Dairy

Project: Glazed Garden Room For Converted Shropshire Dairy

When Westbury was asked to add a bespoke conservatory to this converted Shropshire dairy (then with black weatherboarding and white joinery) we first needed to make some changes.

We recommended a new colour scheme to accept our semi-glazed garden room extension. Our design expanded a kitchen / breakfast room into one amazing contemporary open plan living space, at the same time greatly improving the garden elevation from what was a flat and uninspiring run of doors and windows to this superb addition with great depth and form.

Specification
Colour                   Wash White
Size                       14.39m x 7.59m ( 73m² )
Lantern                 6m x 4.27m ( Octagonal )
Location               Shropshire


For further information on this Westbury timber garden room case study click here