Bevel Line for Linda McCartney Centre

Contrasting timber effect luxury vinyl tiles from the Polyflor Bevel Line Project Collection help create a bright, attractive ambience in the Linda McCartney Centre’s WRVS café at the Royal Liverpool University Hospital.

Founded in 1938 as the Women’s Voluntary Service, the WRVS is today devoted to helping older people get more out of life. The organisation runs cafes, shops and support services in over 300 hospitals throughout Britain.

Chosen for its very heavy commercial and heavy light industrial suitability, the Bevel Line Project Collection features both realistic wood and stone effect ranges. Bevel Line Wood is available in popular 101mm x 914mm bevelled planks in eight commercially attractive timber effects including oak, beech, maple and mahogany. The new Bevel Line Stone collection offers a choice of 10 clean and contemporary stone designs including limestone, sandstone and concrete and is available in 457 x 457mm tiles.

Both ranges feature a resilient 0.7mm wear layer with a polyurethane surface treatment to assist on-going maintenance.

The high design potential of the Bevel Line Project Collection is enhanced by the availability of guillotine or waterjet facilities for bespoke designs and by the inclusion of a range of compass designs, borders, corners and feature strips - all available to special order.

Full details from Polyflor Ltd, Radcliffe New Road, Whitefield, Manchester M45 7NR. Tel: 0161-767 1111. Fax: 0161-767 1128. Website: www.polyflor.com Email: info@polyflor.com

There are currently no comments for this article.

Login to comment. slider